Cursussen

Limpens Advies biedt een scala aan cursussen en workshops, gericht op vakgebied en op het werken met Qarebase. Voor een actueel overzicht raadpleegt u onze website.

Qarebase kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid. Om volledig op de hoogte te zijn van alle ins en outs van onze tools en om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten bieden wij trainingen aan. In één dagdeel wordt u snel ingewerkt in het gebruik van de software. In deze cursussen werkt u met laptops. Door veel praktische tips toegespitst op uw organisatie gaat u na een training efficiënter te werk met de software.

De Qarebase cursussen worden elke maand gegeven. Bij minder dan vier inschrijvingen per trainingsdatum behouden wij het recht om de training te annuleren en zoeken wij samen met u naar een alternatief. Per training kunnen maximaal 10 personen deelnemen en wordt bepaald welke locatie geschikt is.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een cursus op uw locatie te verzorgen.

Qarebase kent de volgende cursussen van één dagdeel:

 • Starten met Qarebase

  Door het ontwikkelen van basisvaardigheden kunt u de mogelijkheden van Qarebase optimaal benutten.

 • In Company Starten met Qarebase

  Door het ontwikkelen van basisvaardigheden kunt u de mogelijkheden van Qarebase optimaal benutten. Deze cursus wordt bij u op locatie verzorgd.

 • Verdiepingscursus Qarebase

  De nieuwe functionaliteiten van de software te beheersen en uitgebreid kennis op te doen van de mogelijkheden van Qarebase. 

 • Risicomanagement op maat

  Inhoudelijke kennis van risicomanagement, daadwerkelijk inventariseren en analyseren in combinatie met de webapplicatie Qarebase.

 • Prestatie-indicatoren en doelstellingen

  Inhoudelijke kennis van kwaliteitsmanagement wordt gecombineerd met inzicht in de kwaliteitsstatus van uw organisatie. Via Qarebase wordt de actuele situatie afgezet tegen door uzelf bepaalde doelstellingen die worden weergegeven in uw dashboard, grafiek, meter of chart.

 • Seminar nieuwe ISO/ HKZ-norm

  Seminar over de nieuwe ISO- en HKZ-norm versie 2015.

 • Introductiecursus: NEN 7510

  Introductiecursus: Van start met NEN 7510 in uw organisatie!


Contact

Bent u geïnteresseerd in deelname? Laat het ons weten via het inschrijvingsformulier.

Voor meer informatie over de cursus kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer +31(0)35 - 623 30 11.

Copyright © 2020 Limpens Advies
Copyright © 2020 Limpens Advies
Webdesign & CMS by Downdijk