Diensten

Om u te informeren en ter ondersteuning van het gebruik van Qarebase kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn.

Online  en LIVE DEMO

Een specialist van Limpens Advies geeft u online een live demonstratie van QareBase. Zo krijgt u een eerste indruk van de belangrijkste aspecten. Wij komen ook graag naar u toe om te laten zien wat Limpens Advies voor uw organisatie kan betekenen. Zo kunnen wij ingaan op uw specifieke wensen en behoeften. Tevens kunnen mogelijkheden voor koppelingen met bestaande applicaties worden besproken.

Workshops

Limpens Advies biedt verschillende workshops aan op het gebied van procesmanagement, auditing en risicomanagement. Door de actieve participatie bent u snel in staat de opgedane kennis in praktijk toe te passen.

Trainingen

Om volledig op de hoogte te zijn van alle ins en outs van onze modulen en om optimaal gebruik te kunnen maken van de applicatie biedt Qarebase producttrainingen aan. Door veel praktische tips toegespitst op uw organisatie gaat u na een training nog efficiënter te werk met onze software.

SAMENWERKING

Wij werken nauw samen met onze partners Qurentis en Vandaag Zorgvernieuwing en kunnen u helpen met veel aandachtsgebieden in de zorg: EPD/EDC, declaratieverkeer, financiering, strategie en beleid.

Servicedesk

Heeft u een vraag, storing of productwens? Het Servicedesk team beschikt over veel ervaring en kan u vanuit die kennis en ervaring vaak direct verder helpen. Deze ondersteuning leveren we telefonisch of we kijken direct mee terwijl u uitlegt wat uw vraag of probleem inhoudt.

 

 

Copyright © 2020 Limpens Advies
Copyright © 2020 Limpens Advies
Webdesign & CMS by Downdijk