Over Ons

Wat ons drijft

Wij begeleiden organisaties vanuit een samenhangende en integrale visie op het management van de PDCA-cyclus. Hierbij maken wij gebruik van onze webapplicatie Qarebase, indien gewenst gevuld met veel voorbeeldmateriaal, Altijd geldt de behoeften van onze klanten als  onze drijfveer. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in zorg en welzijn met systemen voor zorgondernemers, instellingen, apotheken, ZBC’s en klinieken.

Wat vereisen managementsystemen en certificering van organisaties? Daarop baseren wij onze aanpak en moderne en zeer gebruiksvriendelijke online applicatie Qarebase die is ontwikkeld vanuit een sterk inhoudelijke oriëntatie op het managen van kwaliteit en veiligheid.

Qarebase kan snel geïmplementeerd worden doordat alle eisen van respectievelijk ISO 9001, HKZ keurmerk en NEN 7510 zijn uitgewerkt in praktische modellen. Normwijzingen worden door ons via automatische updates verwerkt.

Certificering Qarebase

ONZE OPLOSSINGEN

Risicomanagement vormt een belangrjjke peiler in de systemen die wij met u opzetten en daarmee sluiten we volledig aan bij de hedendaagse benadering van kwaliteits- en veiligheidsmanagement.

Qarebase is modulair opgebouwd; alle modulen werken integraal samen, De basis van de online applicatie bestaat uit de volgende modulen:

HANDBOEK: processen, stroomschema's, instructies

RISICOMANAGEMENT: risico-inventarisaties en -analysen

MELDINGEN: afwijkingen, incidenten, klachten

VERBETEREN: acties monitoren en opvolgen

PLANNING: kwaliteitsplanning en signaleren

TEVREDENHEID: klanten, keten en medewerkers

PROMS/RESULTATEN: doelstellingen en indicatoren  

Hoe het werkt:

Copyright © 2020 Limpens Advies
Copyright © 2020 Limpens Advies
Webdesign & CMS by Downdijk